SPAZIO LIBERO
Strategie & Marketing

Wij zijn gevestigd in Weert, bij de bruisende regio Eindhoven. Dat geeft ons toegang tot creativiteit en de nieuwste technologie. Wij zijn actief in heel Nederland, de Benelux en voor meer internationale opdrachtgevers ook daarbuiten. Werken in een meertalige context is voor ons ook geen probleem.

Ruimte voor marketing vernieuwing

Wil je marketing of communicatie vernieuwen. Is het tijd voor een nieuwe koers? Is er sprake van marketing moeheid? Of wil je gewoon doorpakken met een nieuwe website of een ander communicatiemiddel? Dan ben je bij strategisch marketing bureau SPAZIO LIBERO aan het goede adres. Wij blazen er nieuw leven in en bekijken het waar nodig vanuit een andere invalshoek. Van strategie tot uitvoering.

Onze naam

De naam van ons marketing bureau SPAZIO LIBERO betekent ‘vrije ruimte’. En dat is precies wat wij voor onze opdrachtgevers ontdekken of creëren. Die vrije frisse blik om nieuwe stappen te zetten op het vlak van strategie, marketing en communicatie. Of het nu gaat om een onderscheidende propositie, jouw ‘unique selling points’, het inspelen op een onbenutte niche in de markt, of om het verbeteren van marketing- en communicatie middelen.

 

Wij doorbreken marketing 'moeheid 

Vanuit de doelstellingen en met de bril van jouw klanten stellen wij waar nodig ingesleten marketing- en communicatie routines ter discussie. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van impulsen bij marketing moeheid. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij het (terug)vinden van de sterke punten van jouw product of dienst of de positionering in de markt. Daarbij verrassen wij je graag met nieuwe ideeën en inzichten.

Inspirerende methodes
Waarde-proposities, start-up settings en design-thinking gebruiken we vaak als vliegwiel om snel te komen tot business model innovatie, merkpositionering en het ontwikkelen van nieuwe proposities.

Jouw verhaal - relevant en eigentijds

Bij veel doelstellingen zijn marketing en communicatie een succesfactor. Onder invloed van internet, data en innovatieve technologie veranderen inhoud, communicatiekanalen en de mogelijkheden waaruit je moet kiezen continu. Daarom is een goede rode draad en het maken van doordachte keuzes zo belangrijk.

Wat daarbij nooit aan kracht verliest, is een goed en relevant verhaal. Zeker in deze tijd waarin van bedrijven en organisaties verwacht wordt dat zij een positieve impact hebben op de wereld en de maatschappij.

 

 - Wij doorbreken marketing moeheid, geven een nieuwe frisse kijk en brengen energie -


Waarom klanten voor ons kiezen

Altijd één vaste contactpersoon - Ervaren professional die frisse energie brengt - Creatief en vernieuwend - Stelt de goede vragen - Duidelijke offertes, geen onverwachte verassingen - No-nonsense, informeel en flexibel - Goede nazorg


Aanpak projecten

Opdrachtgevers die voor ons kiezen, groeien meestal uit tot relaties voor de lange termijn. En dat is met een reden. Wij denken namelijk graag proactief mee en geven ook de nazorg die een project verdient. We beginnen altijd bij het startpunt: wat zijn de doelen en waarom wil je daar komen? Soms vraagt dit al meteen extra aandacht. Vanuit onze brede ervaring en expertise kunnen wij je als ondernemer, manager of directie helpen om dit scherp te krijgen en ook te zorgen voor beleving en draagvlak binnen de interne organisatie en bij stakeholders.

Interim of outsourcing: zorg uit handen
Is er binnen jouw organisatie geen of te weinig tijd om te doen wat nodig is? Het kan ook vanuit ons marketing communicatiebureau, of met een interim professional bij jullie op de werkvloer. Door de marketing aan ons uit te besteden, beschik je direct over een volledige marketingafdeling, compleet met marketeers, copywriters, designers en web-specialisten.

 

Maatschappelijk verantwoord

Wij geloven dat positieve veranderingen in de wereld van bedrijven kunnen komen. En dat dit ook kansen biedt aan onze klanten om uit te blinken binnen hun sector. Hierbij kan het gaan om een maatschappelijke of circulaire verandering, of door heel klantgericht te werken. Wij helpen onze klanten bij het vergroten van hun positieve impact.

Onze bijdrage
Vanuit onze diensten brengen wij als SPAZIO LIBERO ook positieve impact. Daarnaast werken we zelf met een vaste kern en haken we vanuit ons professionele netwerk specialisten aan op projecten waarbij dat nodig is. Dat maakt ons super efficiënt, dankzij gerichte inzet van capaciteit en middelen. Online samenwerken, centraal gelegen OV vergaderlocaties en afspraken buiten de spits zijn kenmerkend voor onze manier van werken.