Voor wie wij werken

Vanuit onze meer dan 10 jaar ervaring heeft SPAZIO LIBERO know-how opgebouwd in verschillende markten en sectoren. Dat maakt dat wij ons snel in jouw product of dienst kunnen verplaatsen en nog meer in de klant en doelgroep. Wij werken met de praktische insteek van het MKB, maar beheersen ook de sensitiviteit en het stakeholdermanagement die nodig zijn bij grotere organisaties.

Vanuit regio Eindhoven
Omdat wij gevestigd zijn in Weert, bij de bruisende regio Eindhoven, hebben wij vanuit ons specialisten netwerk toegang tot creativiteit en de nieuwste technologie. Wij zijn actief in heel Nederland, de Benelux en voor meer internationale opdrachtgevers ook daarbuiten. Werken in een meertalige context is voor ons ook geen probleem.

MKB
marketing

Het Midden- en Klein Bedrijf is de motor van onze economie. Digitale marketing, social selling en digitale veiligheid zijn belangrijke uitdagingen. Maar ook het maken van nieuwe strategische keuzes en product-en diensten innovatie. Wij leveren diensten op maat voor MKB en verplaatsen ons snel in jouw klanten, product of dienst. En helpen met keuzes uit de vele marketing- en communicatie mogelijkheden. Waar nodig creëren wij een start-up setting binnen jouw bedrijf om energie en snelheid te geven aan wat nodig is.


Hospitality en toerisme:
Experience marketing

De concurrentie vanuit branchevreemde spelers wordt intensiever, met name vanuit online boeking- en reserveringsplatforms. Grote marketing uitdagingen waarbij wij je graag helpen. Hoe kun je klanten in een versnipperd media-landschap aantrekken en binden? En hoe maak je van gasten fans en ambassadeurs?

Wij werken graag voor deze sector, van hotel of restaurant tot excursie- en evenementen organisatoren.Maak-industrie:
Positioneren

Door digitalisering en concurrentie is er meer aandacht voor marketing en communicatie binnen de Nederlandse maakindustrie. Hier kan vaak nog een flinke slag gemaakt worden.

Wij helpen met name B-B bedrijven om goede proposities te ontwikkelen, zich te onderscheiden, relevant te blijven en op te vallen waar het nodig is. In Nederland maar zeker ook daarbuiten.
Start-ups:
leren groeien

Dit zijn dé nieuwe opkomende, snelgroeiende bedrijven die zich richten op een behoefte in de markt door het aanbieden van een innovatief product of dienst. Vaak lopen zij voorop in technologie. Sommige start-ups kunnen hun product of filosofie niet eenvoudig uitleggen. Ook is hun marketing verschillend van die voor al langer bestaande bedrijven, omdat de volledige marketingstrategie nog moet worden opgezet.

Wij bieden ondersteuning om van de grond te komen, kritische massa te bereiken of groeiambities waar te maken.


Overheid, onderwijs en non-profit

Deze opdrachtgevers helpen wij vaak met verbeteringen die liggen op het vlak van “niet wat je wilt vertellen, maar wat je publiek wil weten”. Of niet vertellen hoe het moet, maar helpen zelfstandige keuzes te maken. Wij kijken naar de echte behoefte van de doelgroep, hun belevingswereld en sluiten daarop aan op basis van een klantreis. Creëren van publiek en relevant zijn is daarbij belangrijk.


Waarmerk drempelvrij.nl.

Veel overheidsorganisaties vragen aantoonbare kennis over de digitale toegankelijkheid richtlijnen in hun aanbesteding. SPAZIO LIBERO is erkend als Toegankelijke Bouwer vanuit de stichting Accessibility.


Zakelijke
dienstverlening

Door met name digitalisering en toename van de internationale concurrentie is er meer behoefte aan strategische keuzes, focus en innovatie binnen de zakelijke dienstverlening. Hier komt men door de dagelijkse drukte vaak niet aan toe.

SPAZIO LIBERO helpt met name zakelijke dienstverleners om relevant te blijven in hun markt, zich te herpositioneren, hun diensten te digitaliseren, of in te spelen op nieuwe kansen.


Dit is waarom klanten voor ons kiezen:

  • Altijd één vaste contactpersoon
  • Duidelijke offertes, geen onverwachte verrassingen
  • Samenwerking voor de langere termijn; goede nazorg
  • Echt kunnen denken vanuit de klanten van onze klanten
  • Ervaren professional die frisse energie brengt
  • Creatief, verrassend en vernieuwend
  • No-nonsense mentaliteit, pragmatisch en flexibel