Content: tekst en beeld

Content is de inhoud op bijvoorbeeld jouw website, social media of app. Daarbij gaat het om tekst, beeld, video en meer.

Relevant zijn in de communicatie

Men roept vaak “Content is king”. En dat is waar! Iedereen heeft tegenwoordig websites, apps, social media of nieuwsbrieven. De technologie die je gebruikt om te communiceren moet er zijn en goed werken. Maar dat maakt niet meer het verschil. Jouw klanten zien al veel informatie binnenkomen op hun tablet, computer of smartphone. Om de boodschap goed over het voetlicht te krijgen, moet deze relevant zijn om te bekijken en aantrekkelijk geschreven.

Tekst en meer
Aantrekkelijk geschreven betekent dat tekst geschikt moet zijn om te lezen op alle mobiele apparaten. Dus kort, krachtig, overzichtelijk en vooral scanbaar. Dit vul je dan aan met ondersteunende beelden of krachtige video's die de boodschap versterken. Wij helpen je graag bij het creëren van effectieve content.

Fotografie en video
Beelden zeggen vaak meer dan woorden en professioneel materiaal biedt veel meerwaarde. Goede foto’s geven jouw product, dienst, of bedrijf net iets meer uitstraling. Als je niet over beeldmateriaal beschikt, kunnen wij dat verzorgen. Datzelfde geldt voor video’s. We kunnen passend stock materiaal selecteren voor elk project. Wil je investeren in eigen fotografie of een video? Dan komt onze professional bij je op locatie om het nodige materiaal te maken. 

Tekstschrijver nodig?

Wij schrijven heldere begrijpelijke teksten die relevant zijn voor jouw doelgroep en ook makkelijk scanbaar zijn op mobiele apparaten en social media. Kort en krachtig met een prettige toon. Alles voor maximaal effect. Het herschrijven van reeds aanwezige tekst of eindredactie behoort ook tot de mogelijkheden.

SEO teksten
Op basis van zoekwoorden-analyse schrijven wij jouw teksten toe naar optimale vindbaarheid in Google en social media.

Actueel en interessant houden van de informatie
Heb je als bedrijf of organisatie geen tijd of expertise om de content actueel te houden? Wil je meer nieuws op de website, of meer berichten posten op social media? Dan kunnen wij je hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld met een tekstschrijver of social media redacteur. 


Waarom klanten voor ons kiezen

Altijd één vaste contactpersoon - Ervaren professional die frisse energie brengt - Creatief en vernieuwend - Stelt de goede vragen - Duidelijke offertes, geen onverwachte verassingen - No-nonsense, informeel en flexibel - Goede nazorg