Social media inrichten en effectief inzetten

Social media kan een krachtige aanvulling zijn op de marketing mix; je onderhoudt meer dialoog met klanten en versterkt merkbekendheid en binding.

Van Linked-in tot Pinterest 

Ook social media pagina’s richten we graag voor je in. Hiermee treed je in dialoog met klanten, bouw je aan binding met de doelgroep en kun je het merk van je bedrijf of organisatie versterken. Dat werkt ook vaak positief door op de vindbaarheid in Google.

Tactische koppelingen
Wij ontwikkelen tactische koppelingen van websites met sociale netwerken zoals Linked-in, Facebook, Twitter, You-tube, Instagram, Pinterest, etc. Bij de keuze van deze kanalen kijken we goed naar de toegevoegde waarde daarvan binnen jouw marketing mix en naar de juiste frequentie van postings.

 

Zorg uit handen

Social media kost jouw organisatie mogelijk meer tijd dan waarop je berekend bent. Of je hebt de benodigde expertise daarvoor niet in huis.

Uitbesteden van social media
SPAZIO LIBERO levert graag de nodige “hands and brains”, zodat je de meters kunt maken die nodig zijn. Zonder dat de hoofdactiviteiten er onder lijden, of zonder dat je vaste mensen in dienst hoeft te nemen.


Waarom klanten voor ons kiezen

Altijd één vaste contactpersoon - Ervaren professional die frisse energie brengt - Creatief en vernieuwend - Stelt de goede vragen - Duidelijke offertes, geen onverwachte verassingen - No-nonsense, informeel en flexibel - Goede nazorg