Marketing strategie

Weten waar naar toe en hoe 

SPAZIO LIBERO kan jouw bedrijf of organisatie begeleiden bij het maken en doorvoeren van de juiste strategische keuzes. Wij helpen jullie om relevant te blijven voor klanten en geven richting aan innovatie of groei.

Sparring partner
Met onze kennis over de laatste marketing ontwikkelingen treden we op als innovatieve en deskundige sparringpartner. Hierin zijn we creatief, verrassend en doelgericht.

Strategie: Strategy Compas Canvas

Met ons ‘Strategy Compas Canvas’ workshop weet je weer waarom je doet wat je doet. We bekijken daarbij hoe je op lange termijn waarde kunt creëren voor de klanten. Dit vertalen we in een frisse visie en missie die iedereen energie geeft, met optimale keuzes uit al die mogelijkheden van vandaag de dag. Dit vormt de rode draad voor jouw marketing strategie.

Krachtig & kort en bondig
Geen dikke documenten dus, maar een krachtig en onderscheidend plan waarmee je echt vooruit kunt. Inclusief een roadmap hoe daar te komen. 

marketing communicatie strategie eindhoven

Wij doorbreken marketing 'moeheid'

Vanuit doelstellingen, de markt en vooral met de bril van jouw klanten stellen wij waar nodig ingesleten marketing- en communicatie routines ter discussie. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van impulsen of het bieden van 'challenge' bij marketing moeheid.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij het (terug)vinden van de sterke punten van jouw product of dienst of de positionering in de markt. Daarbij verrassen wij graag met nieuwe ideeën en inzichten.

Inspirerende methodes
Waarde-proposities, start-up-settings en design-thinking gebruiken we vaak als vliegwiel om snel te komen tot business model innovatie, merkpositionering en het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.

"Veel organisaties hebben te maken met snel veranderende omstandigheden,
willen relevant blijven en zoeken aansluiting met doelgroepen.
Wij verkennen behoeftes, ontdekken kansen en ontwikkelen slimme strategieën en concepten"