Websites met responsive webdesign

SPAZIO LIBERO maakt mooie krachtige websites die geschikt zijn voor tablets, mobiele telefoons en uiteraard ook voor laptops en vaste computers.

Webdesign dat werkt op alle apparaten

Wij ontwikkelen websites die geschikt zijn voor tablets, mobiele telefoons en natuurlijk ook voor laptops en vaste computers. Dat heet responsive webdesign.

De eind gebruiker staat centraal: uw klant
Wij richten ons bij het webdesign volledig op de doelgroep, rekening houdend met jouw doelstellingen. Techniek is daarbij ondersteunend. Wij zetten jouw bedrijf of organisatie sterk neer. Met een onderscheidend web ontwerp, zodat het positief opvalt tussen de concurrenten.

Geweldige user experience

Ons webdesign wordt gebruiksvriendelijk opgezet: duidelijke menu’s, korte en krachtige teksten, sprekende beelden of video's. Zodat de bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. En een positieve ervaring hebben op jouw site.

Huisstijl
Bij het maken van het webdesign houden wij uiteraard rekening met de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Heb je nog geen (online) huisstijl, dan kunnen wij deze ook voor je ontwikkelen.

SPAZIO LIBERO websites:

• Jouw website past zich automatisch aan voor elk apparaat: computer, tablet, smartphone
• In jouw eigen huisstijl met gebruiksvriendelijk webdesign
• Een eigen beheersysteem (CMS) waarmee je zelf makkelijk de inhoud kunt aanpassen
• Korte teksten en passende beelden of video's die de doelgroep raken
• Koppelingen met social media
• Vindbaar in Google

Make it simple, dat is de uitdaging die je bij ons neer kunt leggen.