Productie van video's 

Voeg meer emotie toe! Video marketing is een ware trend en kan een sterke bijdrage vormen aan uw marketing mix.

Video marketing

Video marketing zal een sterke bijdrage vormen aan jouw marketing- en communicatie mix. Bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfsfilm, animatie of een drone video. Belangrijk is om niet ‘zomaar’ een video te gaan maken, maar goed na te denken over het waarom en wat het moet opleveren.

Video film: bedrijf, dienst of product
Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar wil kijken. We ontwikkelen samen een optimale video op basis van de behoeften van jouw doelgroep en vanuit de doelstellingen.

Daarbij kijken we naar jouw huidige video-situatie, wat er nodig is aan video-productie en welke kanalen optimaal zijn om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken.

Animatie: moeilijke dingen simpel

Met hulp van SPAZIO LIBERO kun je complexe zaken, ideeën of producten uitleggen in een krachtige animatie-video die iedereen begrijpt. We maken animaties van hoge kwaliteit en bieden je vanuit een story-line de mogelijkheid om zelf de animatie samen te stellen.

Drone video

Jouw bedrijf, organisatie, vakantiepark, of landgoed vanuit de lucht. Het blijft er prachtig en meeslepend uitzien. Het is namelijk vanuit een perspectief dat jouw doelgroep niet dagelijks waarneemt. Met mooie overzichtsbeelden. Samen met onze drone-video partner brengen wij het graag voor je in beeld, passend binnen de totale marketing mix en huisstijl.

Gecertificeerde partners met drone vergunning
Bij het filmen met een drone moet rekening worden gehouden met regels en vergunningen. SPAZIO LIBERO werkt daarom samen met gecertificeerde partners.


Waarom klanten voor ons kiezen

Altijd één vaste contactpersoon - Ervaren professional die frisse energie brengt - Creatief en vernieuwend - Stelt de goede vragen - Duidelijke offertes, geen onverwachte verassingen - No-nonsense, informeel en flexibel - Goede nazorg