Internet-marketing en mobiele marketing

SPAZIO LIBERO biedt aanvullende diensten om klanten te trekken naar jouw website en voor de nodige merkbekendheid en profilering in de markt. Wat het beste werkt, hangt af van doelstellingen en situatie. Wij adviseren je graag hoe er met focus het meeste rendement uit online marketing te halen valt. 


Google zoekmachine-optimalisatie SEO

Dit is de goedkoopste manier en de beste basis voor online marketing. Hiermee houden we al standaard rekening bij de bouw van jouw website. Zodat de website vindbaar is in Google. Waar nodig kunnen we hier een optimalisatie of versnellende aanpak op zetten.

 

E-mail marketing: digitale nieuwsbrief

Een e-mail nieuwsbrief kan een uitstekende methode zijn om klanten te informeren en acties te ondersteunen. Het vergroot de klantloyaliteit en je kunt nieuwe klanten werven. Via een EDM (Electronic Direct Mail) kun je de doelgroep persoonlijk mailen en het effect is goed te meten.

 

Google Adwords en online reclame

Wil je extra promotie doen, bijvoorbeeld als ondersteuning van een mailing of reclamecampagne? Dan is Google AdWords een snelle en eenvoudige manier om te adverteren op Google en zijn advertentiepartners, voor elk budget.

Daarnaast kun je adverteren op andere websites waarop de doelgroep vaak komt. Dit zetten wij graag voor je op touw als het toegevoegde waarde levert bovenop SEO.

 

Digitale folders en brochures

Het gebruik van duur papieren promotie materiaal neemt geleidelijk af en wordt vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen ook steeds minder geaccepteerd.

Daar waar het sales of marketing versterkt, kunnen wij van jouw papieren versies ook online varianten maken. Mooie digitale versies die virtueel door te bladeren zijn en die je kunt toevoegen aan bijvoorbeeld website of social media.

 


Wij vinden het niet zinvol om zomaar alles te doen.
Wij geloven in een gerichte inzet van online marketing, want het moet iets gaan opleveren.